Filtrer efter

Mærker

Mærker

Farve

Farve

Størrelse

Størrelse

Arktal

Arktal

Emne

Emne

Håndlavet

Lokta papir - Nepalesisk Lokta Paper er et miljøvenligt, stærkt og holdbart papir, der er håndlavet af fiberen fra Daphne Busk eller Lokta Bush. Lokta-papir har en blød struktur og skaber smukke, dækkede kanter, når det rives. Papiret er fantastisk til bogbinding, origami, blokprint og genanvendelig gaveindpakning.

Indisk silkepapir - strimler af silke og bomuldsstof opdeles i deres basefibre og indarbejdes derefter i papirmassen. De lange bomulds- og silkefibre i massen skaber et blødt papir, der er fleksibelt og holdbart, og silkens fibre skinner i lyset.

Mulberry Paper - Nøgleord, når man beskriver mulberry papirer: Mulberry er Unryu på japansk, Saa på thailandske, og kozo henviser til fibrene fra den indre bark.

Der er mange navne, der bruges til at beskrive morbærpapir, afhængigt af dets oprindelse, i modsætning til dets udseende, vægt, fornemmelse eller tekstur. Dette kan føre til lidt forvirring, når man prøver at finde et bestemt ark. Papiret kan være let eller tungt, gennemskinneligt eller ej, det kan være rent eller indeholde indeslutninger. At tilføje vanddråber til vådt papirskifte på rammene kan give blonderlignende papirer.

Washi-papir fremstilles i Japan, og Hanji-papir er koreansk, men bruger hibiscus-meniot som et bindemiddel til papirfibrene.

Vi kan ikke garantere, at de farver, der vises på hjemmesiden præcis gengive, hvordan farverne på produkterne er i virkeligheden. Farverne afhænger af indstillingerne på din computer og skærm.

Der er 29 varer.

Viser 1-24 af 29 element(er)

Aktive filtre