Om PapirUlven


PapirUlven er en livsdrøm, jeg har altid været intresseret i 'craft og crafting' i en eller anden form. Men det var ikke før jeg flyttede her til Danmark i 2012 at jeg indså drømmen. Jeg startede PapirUlven sent i 2013 og har bygget det op fra en lille ulveunge til den Papir Ulv vi har idag. Der er stadig lang vej før jeg kan sige, at vi er helt fuldvoksne, men jeg tror at vi aldrig vil holde op med at vokse, der er altid mange nye ting på markedet. 

PapirUlven er en papir og scrapbooking butik der handles on-line, men vores lager dækker mere en kun det. Fra vores varer kan du finde nogle til kortfremstilling, altered art, mixed media og en masse mere til papir kraft og hobby projekter.

Søg blandt vores omfattende kategorier og find masser af ting som tænder gnisten til din fantasi.


Om mig, Victoria (Tori) Whitehead

Det er mit mål at give en nyttig og personlig service til hver kunde, trods at PapirUlven være en internet baseret butik i øjeblikket.

Så for at starte her er en lille smule information om mig. Jeg flyttede til Danmark for at bo sammen med min danske partner, og mine to teenage børn kom med mig. Hvis det ikke var for mine partnere vidunderlige støtte, jeg ville aldrig have været i stand til at få dette projekt fra jorden. Et vigtigt mål for mig er at gøre dette projekt arbejde uden enorme finansielle risici. Derfor arbejder jeg også fuldtids at holde opruening midler til at investere i virksomheden. Og endelig, bare fordi mig og min partner ikke tror jeg er travlt nok, har vi købt en smuk, gammel bindingsværk hus her i Lejre, at vi er helt renovering. Nu ved du, hvorfor du få svar på e-mails ved midnat!

Åh, og der er også, at jeg kommer fra England, derfor forstår du hvorfor min dansk er ikke altid perfekt. Det er fordi min partner falde i sovn før han kun tjek det!