Ranger - Alcohol Pearls - Alchemy

51,00 kr.
Inkl. moms

local_shipping Fri fragt på alle ordrer over 500 DKK

Ranger

Alcohol Pearl Ink 

Alchemy

  • syre-fri
  • .5fl.oz / 15ml
  • fade modstandsdygtige, farvestofbaseret blæk
  • multi-overflade blæk
  • præcision spids
  • koordinerende farver

Tim Holtz® Alcohol Pearls er permanente, hurtigtørrende, pigment- og farvestoffarver formuleret for at skabe perlemors farve effekt.

Alle flasker med Tim Holtz Alkohol Pearl Ink har en blandebold i sig. Lejlighedsvis kan blandekuglen sidde fast i det perliserede pigment, der sætter sig i bunden. Her er nogle tip til at løsne bolden for korrekt at blande løsningen.
At placere flasken i lidt varmt til varmt vand fra vandhanen i et par minutter kan hjælpe med at løsne blandekuglen.
Derefter skal du udfolde en papirclips i standardformat (brug ikke en stift) og indsæt den forsigtigt gennem spidsen, indtil den når bunden af flasken. "Omrøring" af papirclippet løsner normalt blandekuglen, og flasken kan rystes som normalt.
Ranger foreslår at opbevare Tims alkoholperler på deres sider. Hvis du gør det på denne måde, giver micaen mulighed for at slå sig ned i siderne i stedet for at holde sig til bunden. Det gør det lettere at ryste flasken for at blande opløsningen. Tim opbevarer sine perler i opbevaringsboksen for alkoholblæk og lægger derefter dåsen på sin side.

'Dette råd er fra Ranger direkte, og PapirUlven kan ikke holdes ansvarlig for dets anvendelse.'

Alcohol Ink

Syre-fri, hurtig tørring gennemsigtige koordinerende earthtones, lys og Brights dye blæk er specielt formuleret til at skabe en farverig, poleret sten effekt. Brug på glittet papir, domino, metal, krympeplast, glas og andre glatte overflader. Alkohol Blending Solution er velegnet til at lysne farver og rengøring blæk fra ikke-porøse overflader.

Brug 1 eller 2 dråber af blæk på blanding værktøj filt, og 1 dråbe af metallisk blandbar blæk, hvis det kræves. Dup filten over din lærred til at dække med farve. Brug lidt af Blending Solution på samme pude efter at holde blæk aktive, flytte og blend mere.

Drys Blending Solution over lærredet og se farverne reagere.

 Forsigtig!

  • Meget brandfarlig
  • Hudirriterende


Advarsel: Ranger anbefaler ikke at bruge Adirondack Alcohol Inks, Metallic Mixatives, Snow Cap Mixative eller alkohol Ink Blending Solution i sprayflasker, fordi de indeholder alkohol, og det bør ikke være luftbåren.TAN65050
3 Varer

Produktinformation

Farve
Grøn og Gul
Perlemors
Produktserier
Alcohol Pearls