Vaessen Creative - stansejern - 3 in 1 tag punch - euro slot

185,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

local_shipping Fri fragt på alle ordrer over 500 DKK

Vaessen Creative

Euro slot 3 in 1 tag stansejern

  • Skæres tag bred i 3,81 cm eller 5,08 cm eller 6,35 cm.
  • max tykkelse af papir er 250 gsm

Med disse Vaessen Creative 3-i-1 tag punch hang tags kan du lave papir hængende tags (også kaldet swing tags), labels og gave tags i 3 forskellige størrelser med kun et hul. Punch små hængemærker (1,5” brede), mellemstore hængemærker (2” brede) eller store hængemærker (2,5” brede). Hver størrelse har en anden finish, såsom afrundet eller flosset. Vælg længde som ønsket. Denne tagpunch skærer en praktisk euroslids ud i etiketten, som gør taggen nem at hænge. Alt du skal gøre herefter er at sætte en flot snor eller et bånd igennem det og sætte det fast på hvad som helst.

Mærkestansen til hængemærker er nem at bruge. Skub et stykke papir med den korrekte bredde ind i hullet, indtil det rører kanterne, og skub håndtaget ned. Herefter har du et smukt færdigt tag med en euro slot. Tag-stansen er velegnet til papir mellem 160 gsm og 250 gsm. Vil du udstanse tyndere papir? Brug derefter et ark tykkere papir, f.eks. 160 g/m2, sammen med det tynde papir, for at få de bedste resultater.

Tip! Stik gennem stanniol af og til for at holde tagstansen skarp.

*Bemærk venligst! For at bruge denne stanse korrekt, er det vigtigt at holde stansen på arbejdsfladen under brug og sørge for, at papiret er korrekt indsat i stansen i en 90 graders vinkel, hvilket altid vil garantere præcise resultater.

21494-004
1 Enhed

Produktinformation

Form
Ikoner