Vaessen Creative - 3 in 1 corner punch - 3 i 1 hjørner stansejern - konkav, konveks og skrå

130,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

local_shipping Fri fragt på alle ordrer over 500 DKK

Vaessen Creative

3 in 1 hjorner tag stansejern - konkav, konveks og skrå

  • Afrundes hjorner med 20mm, 2 typer
  • Skære skrå hjørner med 15mm
  • max tykkelse af papir er 250 gsm

Lav de smukkeste etiketter og billetter med denne Vaessen Creative 3-i-1 etiket hjørnepunch eller giv en smuk finish til hjørnerne af dine papir- og scrapbogsprojekter. Skab en billeteffekt, skrå hjørner på 15 mm eller afrundede hjørner på 20 mm ved blot at dreje stansen en kvart omgang. På denne måde giver én hulning mange muligheder med papir, pap, fotos og meget mere.

Giv en smuk finish til hjørner af visitkort, invitationer, fotos, kort, scrapbogssider og andre papirhåndværksprojekter hurtigt og nemt. Etikethjørnestansen er meget nem at bruge og udstanser skarpe kanter med stor præcision. Skub en spids af papiret ind i hullet, indtil det rører kanterne, og tryk knappen ned. Resultatet er et flot afrundet eller affaset hjørne. Hjørnestansen er velegnet til papir med en vægt på 120 gsm til maksimalt 250 gsm. Vil du udstanse tyndere papir? Brug derefter et ark tykkere papir, f.eks. 160 g/m2, sammen med det tynde papir, for at få de bedste resultater.

Tip! Slå staniol igennem nu og igen for at holde hjørnestansen skarp.

*Bemærk venligst! For at bruge denne stanse korrekt, er det vigtigt at holde stansen på arbejdsfladen under brug og sørge for, at papiret er korrekt indsat i stansen i en 90 graders vinkel, hvilket altid vil garantere præcise resultater.

2137-016
1 Enhed

Produktinformation

Form
Ikoner