Vaessen Creative - 3 in 1 corner tag punch - 3 i 1 hjørner tag stansejern - Scallop

130,00 kr.
Inkl. moms

local_shipping Fri fragt på alle ordrer over 500 DKK

Vaessen Creative

3 in 1 hjorner tag stansejern - scallop

  • Papir brede 5cm.
  • 3 afrundinger på hjørner
  • 2 afrundinger på hjørner
  • 1 hule på hjørner
  • max tykkelse af papir er 250 gsm

Lav dine egne etiketter med denne Vaessen Creative 3-i-1 etikethjørnestanse eller giv en smuk finish til hjørnerne af dine papir- og scrapbogsprojekter. For at lave etiketter skal du bruge papir med en bredde på 5 cm. Brug hul A til at lave etiketter med 3 afrundinger, hul B til at lave etiketter med en simpel dobbelt afrunding. Brug Punch C til at lave et 5 mm hul i din etiket. På denne måde giver én hulning mange muligheder med papir, pap, fotos og meget mere.

Giv en smuk finish til hjørner af visitkort, invitationer, fotos, kort, scrapbogssider og andre papirhåndværksprojekter hurtigt og nemt. Etikethjørnestansen er meget nem at bruge og udstanser skarpe kanter med stor præcision. Skub en spids af papiret ind i hullet, indtil det rører kanterne, og tryk knappen ned. Resultatet er et flot afrundet eller affaset hjørne. Hjørnestansen er velegnet til papir med en vægt på 120 gsm til maksimalt 250 gsm. Vil du udstanse tyndere papir? Brug derefter et ark tykkere papir, f.eks. 160 g/m2, sammen med det tynde papir, for at få de bedste resultater.

Tip! Slå staniol igennem nu og igen for at holde hjørnestansen skarp.

*Bemærk venligst! For at bruge denne stanse korrekt, er det vigtigt at holde stansen på arbejdsfladen under brug og sørge for, at papiret er korrekt indsat i stansen i en 90 graders vinkel, hvilket altid vil garantere præcise resultater.

2137-077
3 Varer

Produktinformation

Form
Ikoner